Miercuri 8 Februarie

TSD îi face cadou șoferului Mihai Seplecan Codul Rutier și Ghidul Bunelor Maniere / UPDATE: Ce replică a dat Seplecan?

 

Tinerii social democrați îl atacă dur pe Mihai Seplecan, candidatul PNL la funcția de președinte interimar al CJ Cluj. 

 

TSD îl acuză că nu își face public CV-ul și că are un comportament ”convulsiv”, ”fiind părtaș la refuzul senatorului Nicoară în privința semnării validării alegerii unui nou consilier județean”. Social democrații menționează și legăturile ”tenebroase-economice ale Alianței Trădării de la Cluj, Tișe-Nicoară-Avram-Seplecan”.

 

Cunoscându-vă expertiza în conducerea mașinii, nu înțelegem de ce ați ales din nou, să fiți șoferul intereselor politice ale dlui. Marius Nicoară, știind din experiențele trecute, că de pe bancheta din spate, pentru dl. Marius Nicoară, politica este la un alt nivel. Sigur, între cele două joburi de șofer politic care v-au definit cariera, dumneavoastă ați ales să faceți și curse de Gilău, unde nu ați avut vreo remușcare să trădați, să încălcați tot ce a însemnat protocolul USL, fraternizând cu PD și Alin Tișe, probabil la sfaturile șefului dumneavoastră, Marius Nicoară”, a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

 

Social democrații i-au făcut cadou lui Seplecan Codul Rutier, pentru a nu ”încalcă regulile de circulație politică, la îndemnul stăpânului său, Marius Nicoară”, iar Ghidul Bunelor Maniere, ca o completare educațională, ”ca un cod de urmat pentru o viață publică decentă fără culoare histrională”.

 

I-am oferit spre lectură dlui. Mihai Seplecan două carți care îi vor face mult bine în viață. Îi sugerăm să înceteze bufoniada politică, să se maturizeze rapid, să abandoneze spectacolul public și goana după publicitate, căci drumurile vieții nu duc doar spre Gilău sau castelul din Bonțida”, a mai declarat Horia Nasra.

-------------------

UPDATE

 

Mihai Seplecan a replicat atacurilor și spune că”PSD CLUJ m-a identificat drept principalul său adversar”.

 

De aceea și încearcă să mă intimideze în stil securisto-comunist, validându-mă, practic, drept candidat al ACL Cluj la președinția Consiliului județean.

 

Neavând alte argumente pentru a-și justifica reaua credință atât în problema tentativei de falimentare a Aetoportului Internațional Cluj, cât și a blocării activității Consiliului Județean Cluj, prin folosirea în mod politic a prefectului Gheorghe Vușcan, proaspăt fugit în concediu de odihnă, liderii PSD Cluj încearcă să mă intimideze și speră să-mi închidă gura. Crezând că pot să pună de un șantaj, au cerut de la primăriile din județul Cluj, pe Legea 544, informații care sunt făcute publice atât în declarația mea de avere, cât și în cea de interese. Pe principiul hoțul strigă cel mai tare prindeți hoțul, ei cred că am ceva de ascuns în relația cu primăriile unde am avut contracte de consiliere, sau, deși ei nu iubesc deloc Agenția Națională de Integritate și chiar au încercat să o desființeze ca partid național, încearcă să i se substituie. Sau pur și simplu au impresia că fac anchete pe care apoi să le exploateze în stil securisto-comunist.

 

S-or fi terminat treburile județului?!

 

Din noianul de justificări aruncate pe piață ieri de către Remus Lăpușan și PSD Cluj am remarcat că au tăcut ca în iarbă la acuzele aduse de mine cu privire la tentativa de falimentare a Aeroportului Internațional Cluj. Îi asigur că sunt cu ochii pe ei, mai ales că în presă apar noi și noi dovezi ale acestei tentative.

 

Revenind la tentativa de intimidare și șantaj încercată de către PSD Cluj asupra mea, țin să inormez opinia publică despre cum făceau inocenții consilieri județeni presiuni asupra lui Horea Uioreanu cum să se împartaă banii pe culte, cultură, sport, sănătate șamd numai pe criterii politice și interesele lor personale. Nici un ban nu se împărțea fără vigilenta atenție a PSD Cluj. Colegul meu Horea Uioreanu este trimis în judecată în stare de arest, justiția îi va hotărî vinovăția și pedeapsa, dar mulți dintre cei care au făcut presiuni asupra sa despre cum să se împartă bugetul CJ Cluj, altfel nu îi trec proiectele sau alocările, sunt bine mersi și ne dau lecții de deontologie, sau încearcă noi metode de intimidare. La fiecare alocare de bani erau ciopor în biroul președintelui CJ Cluj, să tragă hălci din buget către interesul lor personal sau politic. Nici o alocare bugetară nu s-a făcut fără știrea și acceptul lui Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

 

Deci să lase PSD Cluj de o parte intimidările și să caute soluții să respecte majoritatea nou creată la nivelul CJ Cluj, să nu mai obstrucționeze lucrările acestei instituții vitale dezvoltării durabile a județului. Să gândească dincolo de buzunarul lor, la buzunarul clujenilor”, precizează Mihai Seplecan.

Comentarii Facebook