TSD Cluj îi solicită demisia lui Valentin Lungu, directorul Hotel Univers T - FOTO

 

Tineretul social-democrat Cluj îi solicită demisia lui Valentin Lungu, directorul Hotel Univers T, pentru că a purtat prin centrul orașului bannerul cu Victor Ponta cu mustață nazistă. 

 

La final de campanie electorală, directorul Hotel Univers T, dl. Valentin Lungu, membru al PNL Cluj și fost revoluționar-monarhist de ocazie în stradă, alege să-și coordoneze unitatea hotelieră, din piața publică, în timpul orelor de muncă, participând la promovarea unui panou denigrator la adresa candidatului Alianței Electorale PSD-UNPR-PC, dl. Victor Ponta.

 

Este cel puțin interesant cum un manager de hotel și mare simpatizant al Casei Regale a considerat util să promoveze imaginea unității, susținând desenarea unei mustăți NAZISTE pe fața unui prim-ministru”, a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

 

Valentin Lungu, managerul general al Hotelului Univers T, este direct responsabil pentru succesul sau eșecul afacerii pe care o conduce. Câtă vreme domnia sa este mai preocupat de golănii electorale pe perioada programului de lucru decât de buna funcționare a instituției, este limpede care îi sunt prioritățile!”, a declarat și Cătălin Croitorul, secretarul general TSD Cluj-Napoca.

 

Liberalii au i-au pus mustață de Hitler lui Ponta la Cluj: Aceste gesturi sunt în afara bunului simț VIDEO

 

Lungu a fost filmat de Horia Nasra și luat la întrebări, dar nu a prea știut să explice de ce participă la acțiunea din Piața Unirii. 



Comentarii Facebook