Traian Basescu: "Nu ne scoate din criza nicio lozinca"

Presedintele Traian Basescu le-a propus romanilor sa isi asume sacrificii, de la presedinte pana la cel mai neinsemnat functionar. El le-a cerut celor care critica masurile anuntate sa vina cu solutii pentru acoperirea deficitului de 11,7 miliarde de euro.

 

"Propun romanilor ca impreuna sa iesim din dificultate, cu asumarea de sacrificii, de la presedinte pana la cel mai neinsemnat functionar. Nu ne scoate din dificultate nicio lozinca", a spus seful statului. El considera ca a facut o oferta corecta romanilor si ca cere rigoare in abordarea solutiilor care pot face din Romania "o tara cu sanse, care isi stabileste singura destinul, nu o tara sufocata de datorii".

 

Presedintele crede ca exista o adevarata campanie impotriva acestor masuri, care vizeaza crearea de dezordine. "Ii rog pe oamenii veseli din politica, din presa, din lumea sindicala, de afaceri, sa spuna cum ar putea imprumuta Romania 11,7 mld euro pentru a-si acoperi deficitul fara acord cu Fondul", a spus presedintele.

 

Traian Basescu crede ca solutia adoptata in proiectul de acord cu FMI este cea mai buna pe care Romania o putea lua in acest moment.

Comentarii Facebook