Traian Basescu: I-am propus lui Victor Ponta sa fie premier VIDEO


Presedintele Traian Basescu a declarat duminica seara ca i-a propus lui Victor Ponta functia de premier, dupa ce a demisionat Emil Boc.

"E greu de crezut ca la toamna va fi guvernare USL. Nu vor face procentajul care sa le permita sa guverneze singuri. Eu am avut surpriza refuzului mandatului de prim-ministru cand l-am propus pe Victor Ponta. Dupa demisia Guvernului Boc i-am propus la consultari, de doua ori, functia de prim-ministru. Unul din marile mele semne de intrebare este de ce nu a raspuns "DA". In locul lui au raspuns Antonescu si Constantin", a spus Traian Basescu, duminica seara la B1 TV.

"Liderii PDL au fost pregatiti intr-un cadru foarte restrans pentru propunerea pe care urma sa i-o fac lui Ponta. Cativa din ei stiau ca la consultari ii voi propune lui Victor Ponta functia de prim-ministru. Ei au fost pregatiti de plecare, erau pregatiti cu 24 inainte de demisia premierului Emil Boc. Erau pregatiti si pentru MRU. Daca la propunerile pe care le-am facut USL, am facut-o cu destula diplomatie, am acceptat sa vina toti cei trei presedinti la un loc, ministri erau pregatiti pentru varianta in care ar spune Victor Ponta si ca il astept cu guvernul", a mai spus Basescu.


Comentarii Facebook