Vineri 5 Iunie

Toate familiile din Florești cu probleme materiale grave primesc un ajutor de la Primărie


Familiile din Florești care au probleme materiale vor primi ajutor de la Primărie, în urma unei decizii a Comitetului local pentru situații de urgență Florești.

”Se acordă un AJUTOR DE URGENȚĂ tuturor familiilor care întâmpină grave probleme materiale în această perioadă. Ajutorul se va acorda o singură dată, sub forma unui coș de alimente în valoare de 200 lei, în concordanță cu actele normative în vigoare, coș care va cuprinde alimente precum: ouă, crenvurști, salam, cașcaval, macaroane, carne tocată, carne de de porc/pui, pate, orez, ulei, zahăr, făină, dulciuri. Solicitanții vor depune online la Primărie, în perioada Stării de Urgență, documentația care va conține: Declarație pe proprie răspundere că nu au un venit impozibil, actele doveditoare ale domiciliului stabil în Comuna Florești precum și copii după actele de identitate / certificatele de naștere ale membrilor majori / copii sub 14 ani ai familiei.

Solicitările vor fi analizate și li se va da curs cu celeritate. Familiile cu 1-2 persoane vor primi un asemenea coș, cele cu 3-6 persoane 2 asemenea coșuri, cele cu 7-10 persoane 3 asemenea coșuri, iar cele cu peste 11 persoane 4 asemenea coșuri. Hotărârea CLSU Florești va fi ratificată printr-o Hotărâre de Consiliu Local, ce va fi supusă aprobării într-o ședință de îndată, ce va avea loc probabil joi”, arată primarul comunei Florești, Horia Șulea, președintele Comitetului local pentru situații de urgență Florești.

Comentarii Facebook