Tise si-a asfaltat "ulita" pe care se afla casa parintilor, din bani publici. Totul pentru ca nunta fratelui sau sa fie perfecta


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, este acuzat ca si-a asfaltat din bani publici "ulita" care duce la casa parintilor, din satul Aghires Fabrici. Drumul are 500 de metri si a fost modernizat din bani publici.

Asfaltarea a fost facuta tot cu ocazia nuntii fratelui presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, pentru ca alaiul care a plecat in 13 august de la casa parinteasca sa nu aiba probleme din cauza gropilor, sustine vicepresedintele PNL Cluj, Gavrila Iuga.

Sesizarea a fost facuta de locuitorii din Aghires Fabrici, revoltati ca Tise si-a asfaltat "ulita" pe care a copilarit si pe ei i-a lasat in gropi.

"Cativa locuitori ai satului Arghires Fabricii ne-au sesizat ieri (n. red. dumunica 12 septembrie) o alta "coincidenta" bizara. In afara de drumul judetean 108C ce strabate localitatea, o singura ulita a satului a fost asfaltata, dupa ce Alin Tise a ajuns la conducerea judetului, "Strada Sinistratilor". Are in jur de 500 de metri si este ulita pe care, intamplator sau nu, se afla casa parinteasca a familiei TISE. Greu de crezut, usor de probat, ne-am deplasat la fata locului, ca sa ne convingem cu ochii nostri de existenta dovezilor", a declarat Gavrila Iuga, vicepresedintele PNL Cluj.

Liberalii au constatat ca fata locului ca drumul a fost modernizat chiar inainte de nunta din 13 august. "Cu numai o zi inainte ca alaiul nuntasilor sa plece de la casele mirilor, in data de 13 august, strada a fost curatata complet, s-au trasat marcaje si s-au facut lucrari de intretinere pana noaptea tarziu, de catre angajatii unei firme de drumuri. Ulita este asfaltata perfect si depaseste cu mult calitatea drumului judetean din zona. Asfaltul se opreste insa brusc, imediat ce intri din "Strada Sinistratilor", intr-o ulita fara numar, la capatul careia se afla scoala si mai multe blocuri, unde cu siguranta nu locuiesc "jupani", ci oameni de rand", a mai afirmat Iuga.

Liberalii cred ca si pentru aceasta situatie Tise va avea explicatii plauzibile: "Suntem convinsi ca totul e de fapt o intamplare; Sorin Ovidiu Vantu, Dinu Patriciu si Horea Uioreanu sunt de vina. Mirele, in schimb, se poate lauda tuturor: ca la nunta sa/ n-a cazut o stea,/ dar s-a asfaltat/ o sosea".

Alin Tise a mai fost acuzat, saptamana trecuta, ca a asfaltat si drumul spre restaurantul Sun Garden din Baciu, unde a avut loc nunta fratelui sau, la care au participat VIP -uri de prima mana, intre care si premierul Emil Boc.

Comentarii Facebook