Fiica prefectului de Neamt, angajata in perioada de criza la Prefectura Cluj


Fiica prefectului de Neamt Mihai Archip, a fost angajata la Prefectura Cluj, intr-o perioada in care posturile functionarilor publici erau blocate, pe fondul crizei, acuza deputatul PNL Cluj, Horia Uioreanu.

"In urma cu aproape trei luni va semnalam faptul ca, in plina criza si in plin efort de reducere a personalului bugetar si a cheltuielilor cu personalul, la Prefectura Cluj s-au facut angajari. Am intocmit si o interpelare in acest sens, adresata premierului. La doar trei luni de la momentul interpelarii, mi-a parvenit si raspunsul. Din care raspuns am aflat ca: "S-a considerat oportuna angajarea celor doi function ari publici in cadrul Serviciului de In tegrare Europeana, Cooperare Internationala si Accesarea Fondurilor Europene, pentru cresterea eficientei acestui serviciu si, implicit, pentru cresterea gradului de absortie a fondurilor europene la nivelul judetului Cluj", a declarat astazi Horia Uioreanu.

Unul dintre cei doi angajati este fiica prefectului de Neamt, Mihai Archip. Uioreanu a mai anuntat ca ii va cere prefectului Florin Stamatian "un raport privind eficienta noilor angajati, respectiv numarul de proiecte scrise de la angajare. Nu am pretentia sa fi atras deja fonduri, timpul fiind prea scurt".

Comentarii Facebook