Tișe, revoltat că fanii „U” sunt nemulțumiți de noroiul de pe Cluj Arena: „Protestăm pentru chestiuni mărunte, nu pentru că echipa a fost furată”


Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, nu înțelege de ce fanii Universității protestează pentru chestiuni mai mic, cum ar fi noroiul de la meciurile de pe Cluj Arena, nu și împotriva erorilor de arbitraj care au influențat rezultatele echipei. 

Dacă nu va ploua, terenul va fi în condiții normale, dacă va ploua se va face din nou ceea ce vă spuneam de fiecare dată. Atunci când plouă mult prea mult și terenul în mod natural nu se scurge apa de pe el va deveni ca orice câmp, ca orice teren în care se adună apa și în care odată folosit iese noroiul la suprafață. Apropo, de ce nu protestați că U Cluj a fost furată de un gol, de o victorie? 

Protestăm pentru chestiuni mult mai mărunte, iar pentru faptul că echipa a fost furată...Nu numai suporterii ar trebui să protesteze, ci ar trebui să protestăm cu toții când se face o nedreptate. S-a văzut de pe Lună. Ultimul meci al lui U a fost un dezastru pentru arbitraj. Atâta timp cât nu se va lua atitudine nu se va întâmpla nimic. Până lucrurile nu vor intra pe un făgaș normal, cine nu e performant, pleacă. Pentru că se spală o mână pe cealaltă, încearcă să-și acopere unii la alții...", a declarat, marți, Tișe, la un post de radio local. 

De ce sunt 3 în camera VAR, 3 pe stadion? Ca să greșească mai puțin. Până la urmă pierzi bani, echipa pierde bani, eforturi, nervi, oameni care suferă în jurul echipei, nu e așa că pentru un tăntălău, pentru un incompetent, se întâmplă numai pur și simplu un scor. Nu, suferă o grămadă de oameni în jurul unui prost. Ori e prost, ceea ce e grav, ori este cu alte interese, ceea ce e la fel de grav, ori e înțeles cu cineva să facă jocul altcuiva. Care e diferența între anii 90 și anii pe care îi trăim acum? Cel care a greșit după VAR ar trebui să plătească. Să-i plătească echipei care s-a deplasat toată deplasarea, să plăteasă toate primele jucătorilor pe care ei nu le mai primesc în situații de victorie, numai unu dacă plătește să vedeți cum se îndreaptă tot. Până îl atingi la buzunar, credeți-mă. În momentul în care îl atingi la buzunar să vedeți cum o să vadă toate fazele. Atunci când simți o nedreptate profundă nu putem să stăm să ne uităm cum își bat joc de noi. Pentru simplul fapt că suntem din Cluj sau că, noi, clujenii, avem destule", a mai spus Tișe.

Comentarii Facebook