Miercuri 1 Februarie

Tișe amenință că îl demite pe Ciceo dacă mai spune că se închide Aeroportul Cluj

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, susține că va demara procedurile de demitere a directorului Aeroportului Cluj, David Ciceo, dacă acesta mai face declarații publice. 

 

Afirmațiile publice halucinante făcute în spațiul public de către directorul aeroportului, Ciceo David, respectiv - că dacă nu rămâne el director există un pericol real să cadă avioane, că poate avea loc o tragedie mai mare decât în cazul Colectiv, că este posibil ca din data de 17 octombrie 2017 să nu mai zboare nici un avion din Cluj – sunt inadmisibile.

 

Aceste afirmații iresponsabile, făcute cu scopul de a crea presiune asupra Consiliului Județean și pentru a stârni panica în rândul populației sunt false, nepermise și se situează în afara legii.

 

Hotărârile Consiliului Județean sunt legale și obligatorii pentru directorul aeroportului până când o instanță de judecată le-ar califica drept ilegale!

 

În calitate de președinte al Consiliului Județean – proprietar al aeroportului – Îl Somez Public pe directorul aeroportului, Ciceo David, să înceteze orice declarație menită să creeze panică în rândul populației și să producă pagube aeroportului și județului Cluj.

 

În cazul în care aceste declarații iresponsabile vor continua, voi demara, în regim de urgență,  procedura legală de destituire”, a precizat Alin Tișe.

 

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, a declarat că din 17 octombrie, de la miezul nopții, companiile aeriene vor întrerupe zborurile de la Cluj.

 

Ciceo a făcut aceste declarații în plin scandal privind schimbarea Consiliului de Administrație (CA) al Aeroportului Cluj, care din 17 octombrie va prelua conducerea Aeroportului până la organizarea unui nou concurs pentru funcția de director.

 

Este prevăzut ca, din data de 17 octombrie, Consiliul de Administrație să preia conducerea. Din data de 17 octombrie, de la ora 00.00, Aeroportul nu mai are conducere calificată conform regulamentului european 139, care are prioritate față de legile românești. În cazul în care rămâne în vigoare această hotărâre, este posibil ca din 17 octombrie, de la ora 00:00, să nu mai zboare niciun avion pe Cluj. Nu dorim asta. Să nu mai zboare pentru că nu este o conducere calificată conform competențelor. Dacă nu va exista această conducere competentă, din 17 octombrie de la ora 00:00, companiile aeriene din Cluj nu vor mai desfășura niciun zbor de pe Cluj. (Întrebare reporter: Aveți semnale în acest sens?) Avem semnale și nu mai permit reglementările continuarea activității. Pe lângă faptul că acest CA nu poate prelua competențele”, a explicat David Ciceo. 

 

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo: Din 17 octombrie, ora 00.00, vor fi întrerupte zborurile la Cluj

Comentarii Facebook