Tiriac: "Totul e deosebit la Cluj, dar Transilvania are nevoie de o autostrada"


Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a laudat orasul Cluj-Napoca, dar a precizat ca ne lipseste o autostrada.

Tiriac a fost prezent joi, 22 septembrie, in Piata Unirii la meciul demonstrativ organizat de o banca, la care au mai participat Nadia Comaneci, Gica Hagi, Ilie Nastase si primarul Sorin Apostu.

"Il vad azi, l-am vazut si ieri si acum 10 ani si acum 40 de ani. Dvs. ati avut abilitatea de a a ajunge undeva in topul oraselor, nu numai romanesti. Parerea mea e ca totul e deosebit la Cluj. Pe langa faptul ca incepe acum si agricultura. Pe noi ne intereseaza tot ce exportam pentru ca in ultimii ani n-am prea semnat dar acum o facem. Clujul e candidat la orice isi doreste in viitor pentru ca se vede ca ceva se schimba, deci si la statutul de capitala Culturala Europeana in 2020", a spus Ion Tiriac.

Fostul tenismen, actualmente unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a spus ca minusul zonei este lipsa unei autostrazi.

"Infrastructura e asa cum o stim toti si ne putem uita inapoi in timp si sa cautam vinovatii. Sunt de vina de la primarii pana la ministri, dar si noi. Dupa parerea mea, autostrada este cel mai simplu lucru de facut pentru ca infrastructura, in special autostrazile, pe langa ca iti faciliteaza viata ta iti mai aduc si bani. Sunt mai multe modalitati prin care sa se faca, dar trebuie luat in calcul si parteneriatul public-privat. Incep sa se faca drumuri,chiar daca nu in ritmul pe care noi l-am dori. Transilvania are nevoie de o autostrada pentru un acces mai rapid", a mai spus Tiriac.

Miliardarul a jucat si el tenis in meciul demonstrativ, dar a rezistat numai cateva minute imprumutandu-i racheta primarului Sorin Apostu.

 

Vezi si...

Hagi, Nastase si Nadia, in Piata Unirii la un meci de tenis demonstrativ. Sorin Apostu a jucat tenis FOTO

Comentarii Facebook