Teodor Meleșcanu și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale: ”Trebuie să trăim într-o ţară normală”



Fostul direcotr al SIE, Teodor Meleșcanu,și-a depus, marți, candidatura pentru alegerile prezidențiale, precizând că acesta este un pas de maturitate.

Fac acest pas cu multă încredere, este un pas de maturitate după o viaţă pe care mi-am dedicat-o ţării mele”, a declarat Teodor Meleşcanu, după depunerea la BEC a dosarului de candidatură, care cuprinde aproape 400.000 de semnături de susţinere, potrivit Mediafax

Teodor Meleşcanu şi-a depus candidatura ca independent pentru alegerile prezidenţiale, fiind susţinut de Partidul Dreptăţii Sociale şi o serie de organizaţii ale societăţii civile.

Acesta a precizat că își va depune toată energia ”pentru ca România să revină într-o stare de normalitate prin legalitate”

Voi depune toată energia mea şi toate eforturile pentru ca România să revină într-o stare de normalitate prin legalitate”, a afirmat Meleşcanu.

Trebuie să trăim într-o ţară normală, în care să nu fim ocupaţi numai cum să ne omorâm unul pe celălalt, ci ce putem face împreună pentru această ţară”, a mai precizat candidatul la președinție.

Comentarii Facebook