Teodor Atanasiu: "a fost o mare surpriză că DNA se ocupă de referendum, şi că DNA Cluj mă anchetează pe mine, deşi domiciliul meu e în Alba"

 

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu a declarat că procurorii nu i-au prezentat niciun fel de probă când i-au adus la cunoştinţă acuzaţiile şi, în plus, că nu îi cunoaşte pe Samson Dumitru şi Bogdan Măgurean împreună cu care DNA spune că ar fi colaborat pentru a plăti oamenii să voteze la referendum.

Teodor Atanasiu a povestit în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV cum a decurs discuţia cu procurorii DNA. "Am ajuns în sediul DNA din Cluj - pentru mine a fost o mare surpriză că DNA se ocupă de referendum, şi că DNA Cluj mă anchetează pe mine, deşi domiciliul meu e în Alba, iar serviciul in Bucureşti. Aceste lucruri nu mi-au fost elucidate. Mi-au fost aduse la cunoştinţă invinuirile fără niciun fel de probă, mi s-a spus şi pedeapsa: intre 6 luni si 15 ani de detenţie şi că pot să apelez la un avocat. Am refuzat un avocat pentru că nu era cazul. Mi s-a prezentat un proces verbal în care 3 oameni, pe care nu i-am văzut în viaţa mea, s-au ocupat să duca oameni la vot, iar eu i-aş fi plătit sau aş fi colaborat cu ei. Am reţinut că eu i-am luat pe românii care îl iubesc pe Traian Băsescu şi i-am platit sa voteze impotriva lui şi uite aşa, 7,5 milioane români au votat impotriva lui", a spus Atanasiu.

El a subliniat că nu i-a fost adusă niciun fel de probă. "Mă simt foarte jignit să fiu alăturat lumii interlope cand se va finaliza acest circ, mă voi îndrepta împotriva celor care îmi terfelesc imaginea", a spus liberalul. "Am stat pe un scaun la un birou, am stat în condiţii normale, s-au purtat normal cu mine ...din păcate acest dosar nu are nicio legătură cu normalitatea. Mi-au dat să citesc un proces verbal în care erau trecute trei persoane...Samson, Măgurean şi Grosu dacă nu mă înşel . Cei trei erau mentionati acolo in procesul verbal că ar fi făcut fraude, dar nu se spunea exact ce au făcut. Nu scria ce au făcut", a completat liderul PNL.

Comentarii Facebook