Miercuri 24 Aprilie

Tensiuni în PSD. Dragnea îl ”înțeapă” pe Ponta: "Voi vota «Da»”



Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, în cadrul audierilor din Comisia pentru Roşia Montană, că, în calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care aprobă ecploatarea minieră din această zonă, în condiţiile în care datele pe care le deţine rămân neschimbate.

"Voi vota «Da», cu precizarea că este «Da» pe datele la care eu am acces azi, acum. Dacă în urma tuturor audierilor, analizelor, verificărilor, vor apărea alte date, o să văd. Dar pe datele actuale răspunsul e «Da»", a precizat Dragnea, răspunzând unei întrebări adresate de membrii comisiei, potrivit Mediafax.

Dragnea a precizat că l-a interesat în ce măsură statul român câştigă mai mult decât era prevăzut în proiectul iniţial şi dacă România câştigă mai mult decât investitorul.

"În ceea ce priveşte câştigul statului român, din documentele prezentate, am înţeles că statul român câştigă mai mult decât investitorul: 3,5 mliliarde euro statul, 2,5 miliarde - investitorul", a spus Dragnea.

Vicepremierul a spus că nu există "o dihonie" în PSD din cauza faptului că Victor Ponta a afirmat că va vota împotriva proiectului, iar el că va vota în favoarea actului.

"Nu e dihonie în partid. Eu am o relaţie foarte bună cu Victor Ponta. Eu am avizat proiectul de lege şi nu am personalitate dublă, să vin în Parlament să votez împotrivă. Mi-am asumat acel aviz, pe datele actuale voi vota în Parlament fără niciun fel de ezitare", a mai spus Dragnea.

Comentarii Facebook