Miercuri 24 Aprilie

Tăriceanu își face propriul partid și candidează împotriva lui Antonescu: ”Sunt convins că îl voi învinge”




Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni TV, că își va înființa un nou partid liberal, cu care să reunească USL-ul. Tăriceanu a precizat că dorește să candideze împotriva lui Antonescu pentru funcția de președinte al României.

"Nu mă interesează nici postul de ministru, nici de vicepremier, nici de preşedinte al Senatului. Am fost premier. E caraghios să-mi doresc mai puţin. Poate îmi doresc mai mult", a spus Tăriceanu, la un post de televiziune.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă "mai mult" înseamnă  funcția de preşedinte al României, Tăriceanu a răspuns: "Da".

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că joi va anunța înfiinţarea unei noi formaţiuni politice liberale, ce va purta numele de Partidul Reformator Liberal.

"Mâine (joi - n.r.) anunţ decizia de înfiinţare a unei noi formaţiuni politice liberale, care va aduna oameni de valoare, nu doar nemulţumiţi din PNL, dar vreau oameni tineri, bine pregătiţi, cu competenţă, cu care să dăm un nou suflu USL. În acest sens, putem să ne gândim şi la candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Sunt convins de pe acum că îl voi învinge pe Crin Antonescu", a spus Tăriceanu.

Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL.

Comentarii Facebook