Tandemul Boc - Cîțu în luptă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL


Ludovic Orban și Florin Cîțu, susținut de Emil Boc, sunt în competiție pentru șefia PNL.  

Ludovic Orban a anunțat după ședința BEX al PNL că va candida pentru funcția de președinte al PNL și că oricine îl poate concura. 

Înainte de ședința liberalilor, primvicepreședintele Rareș Bogdan a declarat că Orban va avea ”un contracandidat foarte puternic”. 

Nu se știe dacă s-a referit la dacă Florin Cîțu sau la primarul Clujului, Emil Boc. Cert este că cei doi discută intens de câteva săptămâni despre un parteneriat pentru Congres, care ar putea să însemne o candidatură a lui Emil Boc pentru șefia partidului și a lui Cîțu pentru o poziție secundă, sau invers, scrie Digi 24. 

Emil Boc a spus că nu candidează la nicio funcție, glumind că cel mult va candida președinte de scară la bloc. 

Emil Boc poate aduce pe masă voturile filialelor ardelene. PNL Cluj este la cuțite cu Ludovic Orban, dovadă ca la vizita acestuia, de la finele săptămânii trecute, Emil Boc sau Alin Tișe nu l-au întâmpinat. Pe de altă parte, la vizita de acum câteva săptămâni a premierului Florin Cîțu la Cluj, Emil Boc l-a primit chiar în Primărie.

Gruparea Boc - Tișe a reacționat dur după ce la Cluj a fost ”plantat” prefectul UDMR la Cluj, deși PNL câștigase alegerile. 

Comentarii Facebook