Strazi inchise din Manastur pana pe Horea, pentru lucrarile la linia de tramvai


Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta restrictii si inchideri de circulatie, pentru a putea termina lucrarile de modernizare a liniei de tramvai.

In perioada 28.03.2012 – 06.04.2012 se va inchide circulatia auto pe Pod Napoca pentru efectuarea lucrarilor din intersectia cu Splaiul Independentei. Circulatia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus- intors, se va putea desfasura pe urmatoarele trasee: str. Mamaia – Dragalina – Horea si/sau str.Garibaldi- Uzinei Electrice – aleea Stadion - G. Cosbuc - Card. Iuliu Hossu/ Calea Motilor. in aceasta perioada, se va deschide circulatia in dublu sens pe strada Dragalina, pe tronsonul cuprins intre Piata Horea, Closca si Crisan si strada Mamaia, pentru a putea prelua traficul auto cu gabarit de inaltime mai mare de 2,3 m care nu poate accede pe strada Mamaia (din cauza barierei limitatoare de inaltime).

In perioada 27.03.2012 – 12.04.2012 se va inchide circulatia de la Podul Calvaria, pe directia bretea de coborâre de pe Calea Floresti - str. Primaverii - bretea de urcare spre Calea Manastur si spre centru. Traseul pe care se va devia circulatia este pe strada Primaverii, cu intoarcere pe la Nod Omega (la intersectia cu str. Izlazului).

In perioada 28.03.2012 – 27.04.2012 se va restrictiona circulatia auto pe liniile de tramvai pe Pod Horea.

In perioada 28.03.2012 – 24.05.2012 se va inchide circulatia auto pe Splaiul Independentei intre Pod Napoca si Opera Maghiara. Circulatia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus – intors, se va putea desfasura pe urmatorul traseu: Pod Napoca - Splaiul Independentei - G.Cosbuc -Card. Iuliu Hossu/ Calea Motilor.

In perioada 06.04.2012 – 30.05.2012 se va inchide circulatia auto pe Splaiul Independentei intre str. G. Cosbuc si Pod Garibaldi. in perioada lucrarilor se va interzice accesul autovehiculelor si pe strada G.Cosbuc, pe tronsonul cuprins intre aleea Stadion si Splaiul Independentei, cu exceptia celor care participa la efectuarea lucrarilor la linia de tramvai si la amenajarea Parcului Central.

Ne cerem scuze participantilor la trafic si locuitorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si ii rugam sa se conformeze noilor reglementari de circulatie.  

 

Comentarii Facebook