Boc abandonat din PDL? Zvonuri ca multi lideri vor sa plece


Dupa Sorin Frunzaverde si alte numele grele din PDL s-ar pregati sa plece spre alte partide politice. Se vorbeste despre Elena Udrea, Ioan Oltean si Roberta Anastase.

Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a declarat, pentru Mediafax, ca va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL.

"Voi candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL. Asa cum mi s-a propus astazi, voi deveni vicepresedinte al PNL. Nu poti sa candidezi pentru functia asta fara sa fii membru PNL", a precizat Frunzaverde.

Surse democrat-liberale vorbesc ca si alti lideri PDL se gandesc sa paraseasca partidul: Ioan Oltean, Mihai Stanisoara, posibil si Cezar Preda.

Cu totii au negat aceasta informatie. Elena Udrea si Anca Boagiu acuza USL ca a lansat "intoxicari" si ca atmosfera in partid este linistita. "Dezmint categoric zvonurile aparute in presa privind o plecare a mea din PDL. Sunt simple jocuri facute de USL. Partidul este unit si decis sa castige urmatoarele doua serii de alegeri la care va participa. si sunt convinsa ca ne vom atinge tinta", scrie Udrea, potrivit Mediafax.

Boagiu a spus ca: "Informatiile privind o posibila plecare a mea din PDL sunt intoxicari ale USL. Nu s-a pus si nici nu se va pune problema plecarii mele din partid. Atmosfera in partid este linistita, toata lumea este foarte concentrata pe pregatirea campaniei electorale privind alegerile locale".

Deputatul PDL, Vasile Gherasim, il ataca direct pe Emil Boc, spunand ca partidul ar trebui sa-si schimbe sefia.

"In zilele urmatoare va trebui sa convocam chiar un congres al partidului, un congres extraordinar, care sa aleaga o conducere a partidului. Daca Boc isi depune mandatul nu inseamna ca am rezolvat problema. Noua ne trebuie acum o conducere mai ferma, asta e parerea mea personala, nu o luati ca un punct de vedere al PDL. Pe undeva, cred ca sunt necesare niste masuri mai radicale din punct de vedere al managementului sau al stilului de a conduce PDL", a spus Gherasim, la TVR Info.

Comentarii Facebook