Strada Avram Iancu va fi finalizată până în august. Cât durează asfaltarea pe strada Moților

 

Primarul Emil Boc a explicat la emisiunea Știri de Cluj LIVE, joi seara, că strada Avram Iancu va fi terminată până în luna august.

 

Pe strada Avram Iancu se lucrează. Acum sunt cei de la Apă și venim noi în spate. Deocamdată mai apar complicații legate de conducta de gaz. Sper să nu ne complice situația. Luna august ar fi termenul de finalizare pe strada Avram Iancu”, a spus Emil Boc.

 

Lucrările pe strada Moților vor începe numai după ce elevii vor termina școala. ”Pentru partea de Moților, acolo lucrările le vom începe doar după ce copiii termină școala. Le-am gradat ca să nu fie chiar o aglomerare totală. Știu că mulți clujeni sunt nemulțumiți, dar gândiți-vă dacă am fi dat drumul și la Moților cum ar fi arătat centrul Clujului. Vom începe din 15 iunie lucrările. Vor începe cei de la Apă, gazul, cablurile și apoi noi, astfel încât lucrările să fie gata până la sfârșitul lunii octombrie. Vor dispărea toate cablurile și stâlpi vechi de la Electrica. Va fi pavaj cu granit pe trotuare și pistă pentru biciclete”, a mai adăugat Emil Boc.

 

Strada Memorandumului va fi gata în 10 iunie. VEȘTI despre noua bandă unică de autobuze

Comentarii Facebook