Sterilizare gratuită a câinilor în Florești. Ce trebuie să faceți pentru a participa la campanie


Primăria Comunei Florești susține comunitatea și vine în sprijinul proprietarilor de câini prin cea de-a doua campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, microcipați și înregistrați în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) de pe teritoriul comunei. 

Cei care doresc să beneficieze de această campanie trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei, fie online pe adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil in Florești) și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat).

Cum procedezi?

- Ai domiciliul stabil în comuna Florești

- Te prezinți la Primărie cu buletinul și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat), completezi o cerere tip (aceasta se poate completa și online) și primești un bon/voucher

- Suni la Cabinetul Sirius Animal Vet, de pe str. Cetății, nr. 58 pentru programare (0264282071 în intervalul orar 10:00-16:00 )

- În ziua programării, te prezinți cu câinele, carnetul de sănătate al câinelui, buletinul și bon-ul/voucher-ul

- Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului

- În ziua sterilizării, nu hrănești câinele! După sterilizare, îl îngrijești cu atenție, minimum 2 zile

Haideți să dăm dovadă de responsabilitate, pentru a ajuta la combaterea fenomenului de abandon și de reducere a numărului de câini aflați pe domeniul public!

Pentru mai multe informații: 0264-282-071

Comentarii Facebook