Steluța Racolța, consilier județean Cluj, este incompatibilă. Firma ei făcea afaceri cu statul

 

Agenția Națională de Integritate (ANI) a stabilit că Steluța Racolța, consiler județean din partea PDL, este incompatibilă cu funcția pe care o deține.

 

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier județean, întrucât, societatea comercială la care aceasta deține calitatea de asociat și funcția de administrator a încheiat patru contracte de formare profesională în valoare totală de 32.400 lei, cu instituții sau regii autonome de interes local aflate în subordinea ori sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, ori cu societățile comerciale înființate de consiliul județean, încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, precizează ANI.

 

Decizia Agenției poate fi contestată în instanță.

 

Steluța Racolța este acționar la firma RSC Consulting, de unde a încasat, în 2013, un venit anual de 1.200 de lei. Această societate se ocupă de formarea profesională, fiind beneficiara mai multor proiecte de fonduri europene.

 

De la Consiliul Județean Cluj, din indemnizația de consilier județean, Steluța Racolța a avut un câștig de 9.182 de lei. 

Comentarii Facebook