Consilier județean din Cluj declarat incompatibil de ANI. Firma sa a semnat contracte de peste 32.000 lei cu autoritățile locale



Consilierul județean din partea PDL, Steluța Racolta, a fost declarat incompatibil de către Agenșia Națională de Integritate.

Potrivit ANI, Societatea comercială la care Steluța Racolta este asociată aîncheiat mai multe contracte cu autoritățile locale.

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier județean, întrucât, societatea comercială la care aceasta deține calitatea de asociat și funcția de administrator a încheiat patru contracte de formare profesională în valoare totală de 32.400 lei, cu instituții sau regii autonome de interes local aflate în subordinea ori sub autoritatea Consiliului Județean Cluj ori cu societățile comerciale înființate de consiliul județean, încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, precizează reprezentanții ANI.

Alături de membra Consiliului Județean Cluj, ANI a mai constatat starea de incopatibilitate a alți zece actuași sau foști aleși locali din țară.

Comentarii Facebook