Miercuri 24 Aprilie

Steluţa Cătăniciu: Poliţia şi RATUC fac presiuni asupra echipelor de campanie a USL - VIDEO


Candidata USL, Steluţa Cătăniciu, a declarat că maşina de campanie a USL este flancată în trafic de maşini de poliţie iar afişele de pe stâlpi au fost au fost smulse.

Steluţa Cătăniciu a declarat, marţi, 27 noiembrie, la Cluj-Napoca, în cadrul unei conferinţe de presă, că poliţia de la Secţia 6 din Cluj-Napoca încearcă să intimideze personalul de campanie a USL-ului. "Maşina de campanie a PNL a fost flancată de două maşini de poliţie de la Secţia 6, după care i-au dus la secţie unde i-au reţinut în mod nelegal. Cei reţinuţi au spus că au nevoie de mandat pentru a le percheziţiona maşina, dar poliţiştii au spus că mandatul lor este altu şi că le pot întoarce maşina cu roţile în sus. Cam asta a fost discuţia care s-a purtat între organele de poliţie şi tinerii noştri", a declarat Steluţa Cătăniciu, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2 Cluj-Napoca.

Candidata USL a mai declarat că de al Primărie s-au dat dispoziţii celor de la RATUC să rupă afişele de campanie de pe stâlpi.

"Angajaţi ai RATUC-ului, şoferul şi 2-3 anagajaţi de pe o maşină de intervenţie, s-au prezentat acum trei zile în faţa echipei noastre de campanie, aproape că au trecut cu maşina peste ei şi au rupt afişele de campanie de pe stâlpi. L-am informat pe d-ul Neag şi am înţeles de la dânsul că angajaţii ar fi primit ordin de la Primărie să rupa afişele candidaţilor USL", a mai declarat Cătăniciu.

Întrebată de acuzaţiile aduse de cotracandidatul ARD, Daniel Buda, în care acesta afirma că "nici dânsa nu stă rău cu averea", Steluta Cătăniciu a răspuns: "În ceea ce priveşte averea mea, vreau să vedeţi pe declaraţia de avere este trecută casa socrilor mei, o casă din 1976, iar locuinţele mele care sunt în localitatea Floreşti cred că nu reprezintă nici măcar 10% din averea candidaţilor care sunt înscrişi în cursa electorală".

Comentarii Facebook