Steluta Cataniciu, "femeia de fier" din Consiliul Local, amenintata cu judecata! Vezi ce consilier ataca


Consilierul local PNL, Steluta Cataniciu, a fost amenintata cu judecata de un consilier local, care nu a mai suportat stilul "incisiv" al acesteia.

"Eu refuza sa incalc legea si sa fiu partasa la votarea unei hotarari propusa de PDL, hotarare care va putea fi atacata in instanta. Ar trebui sa primim motivarea de la Curtea de Apel Cluj in sentinta care anuleaza hotararea consiliului privind ridicarea si blocarea rotilor", a spus Cataniciu. Consilierul PNL Cluj a facut referire, voalat, si la problemele "penale" pe care le are PDL Cluj.

Acuzele l-au facut pe Adrian Popa (PDL) sa isi piarda cumpatul si sa se rasteasca la Steluta Cataniciu. "Va avertizez ca daca o singura data mai faceti o remarca generala ca toti incalcam legea va dau in judecata si ne vedem la Tribunal. Va sfatuiesc ca de acum inainte sa dati nume si sa spuneti la cine va referiti cand spuneti de ilegalitati", a spus Adrian Popa.

Acesta a lamurit lucrurile la finalul sedintei si a spus ca "nu pot fi facute afirmatii generale si gratuite si sa te astepti sa scapi. O avertizez pe doamna Cataniciu ca o voi da in judecata, daca mai continua cu aceste afirmatii".

Steluta Cataniciu este renumita pentru "contrele" pe care le starneste in Consiliul Local, facand singura opozitie alesilor PDL.

Comentarii Facebook