Steluta Cataniciu este propusa pentru postul de adjunct al secretarului general al Guvernului VIDEO EXCLUSIV


Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a anuntat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, ca Steluta Cataniciu este propusa pentru functia de adjunct al secretarului general al Guvernului.

"Una dintre cele mai importante functii din Bucuresti, pe unde trece aproape tot, este secretarul general al Guvernului. Postul apartine Partidului Social Democrat, dar adjunctul secretarului general al Guvernului este un om care se ocupa pe partea juridica de primari si primarii etc. Aici as dori sa am un sprijin si am primit si o incurajare de la Bucuresti, pentru ca am vorbit in acest sens, pentru numirea colegei mele, presedinta organizatiei judetene de femei si avocata de profesie, Steluta Cataniciu, care are experienta.

A fost consilier judetean si este acum consilier local si sunt convins ca ma va sprijini pe mine, dar si judetul Cluj. Toate primariile si orasul Cluj-Napoca vor avea acces mult mai usor la secretariarul general, unde se genereaza hotarari si se stie ce sume vor fi impartite", a explicat Marius Nicoara, candidatul USL la functia de primar al Clujului.

 

Vezi AICI intreaga emisiune de joi seara, 3 mai.

Comentarii Facebook