Spitalul Regional de Urgență Cluj are 12 avize obținute din cele 17 necesare. Va fi construit în comuna Florești


Proiectul construirii Spitalului Regional de Urgență Cluj a intrat într-o nouă etapă de elaborare a Proiectului Tehnic, anunță Ministerul Sănătății. Până acum, au fost obținute 12 avize din cele 17 solicitate prin Certificatul de Urbanism emis de Primăria Comunei Florești.

Proiectul construirii Spitalului Regional de Urgență Cluj a intrat într-o nouă etapă de elaborare a Proiectului Tehnic. La șase luni de la emiterea ordinului de începere a serviciilor, în conformitate cu graficul de prestare al lucrărilor, proiectantul a înaintat Ministerului Sănătății documente care fac parte din Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire, precum și un Proiect tehnic pentru devierea rețelelor de utilități, necesar a fi făcute înainte de începerea lucrărilor.”, anunță responsabilii proiectului.

Spitalul Regional de Urgență Cluj va avea o suprafață desfășurată de 158 336 mp și un număr total de 849 de paturi. Până acum, au fost obținute 12 avize din cele 17 solicitate prin Certificatul de Urbanism emis de Primăria Comunei Florești.

Investiția se ridică la aproape o jumătate de miliard de euro, din care 305 milioane provin dintr-un împrumut al Băncii Europene de Investiții.

Comentarii Facebook