Sorin Apostu, despre tensiunile create de UDMR Cluj: "Nu au facut nimic patru ani de zile si acum vor sa se remarce" - VIDEO


Primarul Sorin Apostu a declarat ca atacurile lansate de UDMR Cluj pe tema placutei lui Nicolae Iorga vin pe fondul campaniei electorale care se apropie.

"Daca nu ar fi fost campanie electorala peste 9 luni de zile, multe lucruri nu s-ar fi intamplat. Faptul ca se apropie campanie electorala si unii nu au facut nimic pentru Cluj in ultimii 4 ani s-au gandit sa se remarce. Nu acesta este modul in care electoratul clujean astepta ca ei sa se remarce", a declarat Sorin Apostu.


Consilierii locali ai UDMR, in frunte cu viceprimarul Laszlo Attila, au parasit marti, 14 iunie, sedinta deliberativului local in semn de protest fata de amplasarea in urma cu aproape o luna a placutei lui Nicolae Iorga.

 

"Intotdeauna cetatenii clujului de etnie romana sau maghiara s-au inteles foarte bine. Politicientii au probleme", a mai spus Sorin Apostu.

 

Reprezentantii UDMR au declarat ca, din cauza tensiunilor interetnice, mai multe morminte maghiare au fost stropite cu ulei ars.

 

Vezi si...

Morminte maghiare stropite cu ulei ars in Cimitirul Central

Protest UDMR in Consiliul Local: Ungurii vor sa rupa coalitia locala cu PDL - VIDEO

Comentarii Facebook