Serviciul de Permise și Înmatriculări se mută în noiembrie de pe Albac în Someșeni, la fostul sediu al Vămii Cluj


Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj se mută în noiembrie din Gheorgheni, de pe strada Albac, la sediul Vămii Cluj, de la capătul cartierului Someșeni, la intrare în Apahida. 

Acolo spațiul este insuficient și se produc multe neplăceri, fiind o aglomerație auto și de persoane de nepermis. Vom lua măsuri și am cerut deja mutarea Serviciului în Someșeni, la Sediul Vămii. Acolo este spațiu suficient și loc de parcare, ceea ce va permite derularea activității în alte condiții. Sunt unele voci di9n ambele instituții care se opun, dar nu va fi nicio problemă, pentru că măsura vizează îmbunătățirea activității”, a declarat prefectul Mircea Abdurean.

Zona de pe strada Albac este sufocată de traficul auto și de mașinile parcate, fiind o afluență mare de public la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Primarul Emil Boc a spus că s-au făcut acolo locuri de parcare, iar linia 8 va circula pe sub podul de la Centura Vâlcele - Apahida, unde va întoarce pentru a opri în fața Vămii Cluj. Astfel, clujenii vor putea merge direct până acolo și își vor rezolva problemele. 

Comentarii Facebook