Seplecan îl invită pe Ioan Rus să candideze la Consiliul Județean Cluj: ”Noi suntem candidați de Champions League”

 

Mihai Seplecan, candidatul anunțat de PNL Cluj la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, îl invită pe ministrul Transporturilor, Ioan Rus, să candideze alături de el.

 

Întrebat la ce cine crede că s-a referit Ioan Rus când a spus că invită PNL să nu trimită în lupta pentru Consiliul Județean Cluj candidați din Divizia B, Mihai Seplecan, a spus că: ”Nu cred că la mine se referea când spunea că partidele politice nu trebuie să pună candidați de Divizia B. Eu am o deosebită stimă față de domnia sa, atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere administrativ și ca om de afaceri.

 

Cred că domnia sa a făcut aici referire la cei care sunt acuzați în anumite dosare, sunt controlați de către lumea politică sau economică a județului Cluj. Cred că făcea referire la acei făptuitori care apar în dosare de scurgeri de informații. Cred că se referea la prefectul care nu respectă legea, dar este un foarte bun ”yes man” și este apolitic, sau la cei care au ajuns să bage Aeroportul în CIP ”Centrala Incidentelor de Plati a BNR). Cred că se referă la cei care și-au bătut joc de drumurile județene și de groapa de gunoi, dar și de alte proiecte cu probleme din județul Cluj. Domnul Rus este un om care respectă legea și se luptă pentru dreptate și cred că domnia sa s-a referit la acești corupți din politică”, a spus Mihai Seplecan.

 

Candidatul PNL îl cheamă pe Ioan Rus să candideze la Consiliul Județean Cluj. 

 

Cred și eu că nu trebuie numiți din partide politice oameni din Divizia B. Dânsul trebuie să candideze și să mi se alăture mie, celor care jucăm în Champions League, nu în Divizia B, pentru a face acest județ un județ de locul întâi în țară, prin proiecte și prin banii pe care îi are. Îl rog și m-aș bucura foarte mult ca domnul Rus să intre în competiție și alte partide să își desemneze oameni valoroși, care pun suflet și care vor să facă lucruri constructive și pozitive pentru județul Cluj”, a spus Mihai Seplecan. 

 

El a mai spus că se simte în stare să câștige alegerile chiar și în fața lui Ioan Rus. ”Mă simt foarte pregătit și foarte puternic și cred că voi câștiga competiția împotriva domnului Rus. Eu nu am pierdut nicio competiție la care am candidat. Cred că și după alegeri domnul Ioan Rus mă va sprijini prin experiența sa pentru a duce la bun sfârșit proiectele existente”, a mai spus candidatul PNL la Consiliul Județean Cluj.

 

Ioan Rus a spus, vineri, la Cluj că partidele trebuie să fie responsabile și să nu trimită candidați de ”Divizia B” la alegerile pentru Consiliul Județean, fără a-l nominaliza pe Mihai Seplecan, dar cu bătaie în această zonă.

 

Rus a spus că el nu va candida. Citește AICI declarația lui.

Comentarii Facebook