Seplecan contraatacă. De ce e scandal monstru în PNL Cluj. DNA a făcut ANUNȚUL

 

Mihai Seplecan, președintele Consiliului Județean Cluj, e la un pas să rămână fără spijinul politic al PNL și fără mandat, tocmai în ziua în care DNA a terminat o experitiză periculoasă.

 

Marius Nicoară, co-președintele PNL Cluj, și senatorul Alin Tișe, îi cer demisia pentru că într-un ziar a apărut informația că Seplecan ar fi pretins că el este pasagerul cu numărul un milion de pe Aeroportul Cluj, dar că a cedat premiul unei doamne. Seplecan spune că numai respectivul ziar a înțeles asta, restul presei scriind că îi felicită pe câștigători.

 

Totodată, el susține că atacurile și cererile de a-și da demisia vin pe fondul dezastrului din contractul pentru modernizarea drumului turistic Răchițele - Ic Ponor. 

 

Eu am avut o discuție prin sms cu un jurnalist. 99% din presă a înțeles exact, nu aveam de ce să zic așa când toată lumea știa adevărul, că eu am fost numai în același avion cu persoanele desemnate câștigătoare. Dacă declaram că eu sunt câștigătorul, aș fi spus asta la toată lumea. A fost o discuție în glumă prin sms, cu un jurnalist, iar la final i-am scris clar că e o glumă. Eu vorbesc destul de des cu el și nu mă așteptam la așa ceva. Am fost lucrat. Deranjez prin acțiunile mele și activitatea din Consiliul Județean Cluj. 

 

Culmea că azi mi se cere demisia când a ajuns expertiza DNA pe Ic Ponor, unde e dezastru. Cred că Marius Nicoară a fost indus în eroare și dezinformat. Eu am o relație foarte bună cu el. E o neînțelegere și o lipsă de comunicare”, a declarat Mihai Seplecan.

 

Nicoară îi cere DEMISIA de onoare lui Seplecan: Îmi cer scuze pentru ce a făcut

Comentarii Facebook