Seplecan află în șapte zile dacă e repus în fruntea Consiliului Județean Cluj

 

Mihai Seplecan va primi în șapte zile sentința în procesul în care se va decide viitoarea conducere a Consiliului Județean Cluj.

 

Prefectul judeţului Cluj Gheorghe Vuşcan a atacat în contencios administrativ hotărârile prin care a fost schimbat Ioan Oleleu din funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj şi numit Mihai Seplecan în funcţia de vicepreşedinte, iar apoi în cea de preşedinte al Consiliului Județean Cluj. 

 

Avocatul lui Mihai Seplecan, Ovidiu Podaru, a cerut ca procesul să se judece și să nu mai fie tergiversat ca și până acum. S-a ajuns în situația ca decizia prefectului de contestare a hotărârilor CJ Cluj să fie luată anul trecut în vară și nici până acum să nu înceapă judecarea procesului. 

 

Judecătoarea Monica Trofin a acceptat să audieze părțile, iar decizia finală o va lua în termen de 7 zile. 

 

La ieșire din sala de judecată, Mihai Seplecan a declarat că situația de la Consiliul Județean este critică. ”Am intervenit eu şi am luat poziţie şi i-am spus doamnei judecătoare că anul trecut 45% din buget nu a fost cheltuit, groapa de gunoi este închisă, probleme la aeroport sunt, probleme cu drumurile judeţene sunt”, a declarat Mihai Seplecan.

 

Dacă va avea câștig de cauză, Ioan Oleleu va fi schimbat din funcție, iar Mihai Seplecan va deveni vicepreședinte al CJ Cluj.

 

Prefectul Gheorghe Vușcan ar putea ataca sentința.

Comentarii Facebook