Seplecan a EXPLICAT problemele grave de la IC Ponor: Mafia e în PNL, nu în afară - VIDEO

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a vorbit despre mafia din partid, care încearcă să pună mâna pe banii județului.

 

Seplecan a dat ca exemplu drumul Răchițele - Ic Ponor. 

 

Acolo e pușcat tot asfaltul și noi în decembrie trebuie să recepționăm drumul. Să vină cei de la Uniunea Europeană să verifice ca să nu pierdem banii. Constructorii au cerut acum și le-am dat prelungire a termenului de finalizare până la sfîrșitul lunii decembrie. 

 

Acolo nu sunt numai cei 20 de km de asfaltat. Și acolo au vrut să ia banii de asfaltare și județul Cluj să piardă. Este un proiect de asfaltare, iar DNA a făcut acolo o expertiză în care a ieșit un prejudiciu de aproape 3 milioane de euro (s-au folosit betoane inferioase calitativ). Ne-au trimis expertiza și eu am trimis-o domnului Avram, directorul RAADPP Cluj, ei fiind cei care implementează proiectul. Nu e de ajuns că termină acel tronson de asfalt, nu mai contează cum ai asfaltat pentru că voi face și acolo carote să vedem cum e asfaltat, dar acolo trebuie să faci remedierile si la betoane și trebuie să faci licitație pentru lucrările neconfome din expertiza DNA. 

 

Când vine Uniunea Eruoepană trebuie să fie și cu betoanele gata. Noi nu vom putea face recepția și UE va anunța că trebuie să plătin din banii clujenilor lucrarea. Dar ei sunt fericiți pentru că și-au luat banii și nu mai fac remedierile”, a explicat Mihai Seplecan.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj a adăugat că și-a dat seama că mafia nu e în experior, ci în partid.

 

Eu nu înțeleg altceva. Mie îmi e frică și să pășesc prin Consiliul Județean, dar când vine DNA și spune că sunt probleme și noul constructor vine și face treabă de mântuială, nu știu ce să mai cred.  

 

Eu când am venit la CJ am crezut că vin ca un garant al legii. Să lupt împotriva mafiei care e în afară și care încearcă să vină să ia banii publici, dar constat că mafia e înăuntru. Și în partid și în Consiliul Județean Cluj”, a mai spus Mihai Seplecan la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

PNL l-a exclus pe Mihai Seplecan din partid, dar acesta mai poate contesta decizia. 

 

Vezi AICI toată emisiunea.

Comentarii Facebook