Seplecan a SPUS cum se pot fura în liniște banii din asfaltări. Sacrifică GARANȚIA, dar câștigă ALTFEL - VIDEO

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a declarat, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE că a înțeles care este mecanismul prin care se mai pot fura bani de la drumuri. 

 

Am cinci adrese către Regia de Administrare a Domeniului Public și Privat (RAADPP) Cluj să vină să recepționăm niște drumuri despre care au spus că au fost asfaltate. Acum m-am prins și eu unde e șemecheria. Firma care face lucrările în diferite locuri vine și pune o garanție de bună execuție. Valoarea garanției este în funcție de valoarea proiectului. Împreună cu cei care trebuie să recepționeze drumul, adică RAADPP Cluj, nu mai fac recepția. Nefăcând recepția se pierde acea garanție, dar acea garanție este de 10 ori mai mică decât furtul care se întâmpălă pe drum.

 

Spre exemplu, avem un drum de un milion de euro și 900 de mii de euro e lucrarea. Jumătate ar fi câștigul practic. Din 500 de mii lucrezi numai 200 de mii și 300 de mii de euro e șpaga. Cinci adrese am la domnul Avram pentru recepționarea drumurilor. M-am săturat”, a explicat Mihai Seplecan. 

 

Întrebat de ce nu aplică legea, Seplecan a spus că: ”Trebuie să umblu să îi fac plângere penală. 30 de plângeri puteam să îi fac numai lui Mircea Avram. Dar dacă le fac vor zice că Seplecan e conflictual, Seplecan numai se ceartă, dar ce să fac dacă aceasta este legea. Până acum toată lumea zicea că la CJ Cluj sunt hoții și toți trebuie schimbați, dar dacă vine unul și face plângeri, zic că trebuie să îl dăm jos că e conflictual”.

 

Vezi AICI toată emisiunea.

 

Mihai Seplecan nu a putut preciza dacă a făcut vreo plângere penală pentru nerecepția la timp a unui drum. 

 

Seplecan a EXPLICAT problemele grave de la IC Ponor: Mafia e în PNL, nu în afară - VIDEO

---------------

UPDATE

 

Directorul RAADPP Cluj, Mircea Avram, a anunțat că îl va da în judecată pe Mihai Seplecan pentru calomnie.

 

Vom reveni pe larg cu poziția lui Mircea Avram.

Comentarii Facebook