Seplecan a discutat cu firma Atzwanger SPA, pentru deblocarea CRIZEI de la groapa ecologică de gunoi

 

Noul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, s-a întâlnit cu firmele care trebuie să termine construcția gropii ecologice a Clujului, de la Pata Rât.

 

La întâlnire au participat membrii echipei de implementare a proiectului din cadrul forului administrativ judeţean şi reprezentanţii Asocierii Atzwanger SPA, Confort SA, Ladurner Impianti SRL şi SC Vel Service SA.

 

Scopul acestei întâlniri l-a reprezentat rezolvarea litigiului existent între Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de beneficiar, şi Asocierea anterior menţionată, în calitate de antreprenor, ca urmare a comunicării către forul administrativ judeţean a Deciziei Comisiei de Adjudecare a Disputelor (CAD). Întâlnirea a fost una extrem de constructivă, ambele părţi dând dovadă de bună-credinţă şi profesionalism în găsirea celei mai optime soluţii de detensionare a situaţie conflictuale existente, astfel încât lucrările la acest obiectiv de investiţii, de o importanţă vitală pentru întreg judeţul, să fie reluate în cel mai scurt timp. 

 

Am transmis reprezentanţilor Atzwanger disponibilitatea totală în vederea rezolvării acestui litigiu, în beneficiul ambelor părţi. Necesitatea ajungerii la un numitor comun, într-un timp cât mai scurt,  în ceea ce priveşte evoluţia acestui proiect prioritar al instituţiei este mai mult decât stringentă având în vedere criza cu care ne confruntăm în ceea ce priveşte asigurarea depozitării deşeurilor menajere. Deşi Consiliul Judeţean are o atitudine foarte conciliantă în acest caz, opinia publică clujeană trebuie să înţeleagă foarte clar faptul că nu vom face niciun fel de compromis care ar putea determina încălcarea legislaţiei în vigoare şi a drepturilor cetăţeanului clujean de a beneficia de servicii publice de calitate”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan. 

 

În urma acestei întâlniri, s-a hotărât crearea unui grup de lucru format din şase persoane, trei din partea beneficiarului (Judeţul Cluj) şi trei din partea Antreprenorului, a cărui misiune este aceea de identificare, cât mai urgentă, a soluţiei optime pentru rezolvarea litigiului, forul administrativ al judeţului Cluj fiind din acest punct de vedere extrem de operativ, începând acest demers imediat după primirea Deciziei CAD, firma Atzwanger SPA răspunzând, la rândul ei, pozitiv acestei iniţiative. 

 

Suntem foarte încântaţi să descoperim această schimbare pozitivă de atitudine din partea autorităţilor judeţene astfel încât, în urma deciziei CAD, ne reiterăm intenţia de a duce la bun sfârşit acest proiect important pentru comunitatea clujeană”, a declarat domnul Cristopf Atzwanger. 

Comentarii Facebook