Sens unic pe strada Gheorghe Dima, din Zorilor, si statie de autobuz! VEZI plansa


Primaria Cluj-Napoca va lua in dezbatere joi, 5 aprilie, propunea de instituire a unui sens unic de circulatie pe strada Gheorghe Dima din cartierul Zorilor.

Circulatia, in acest moment, pe strada se deruleaza in doua sensuri, dar municipalitatea, la cererea locatarilor, propune ca traficul sa se desfasoare pe un singur sens dinspre strada Tatra spre strada Observatorului.

Propunerea va fi dezbatuta in Comisia Municipala de Sistematizare a Circulatiei din cadrul Primariei Cluj-Napoca.

Pe site -ul Primariei Cluj-Napoca, cei care au avut obiectii au putut sa le formuleze in ultima luna.

"Instituirea sensului unic pe strada Gheorghe Dima - pe tronsonul cuprins intre strada Tatra si Observatorului. Problema a fost postata pe site -ul Primariei pentru o dezbatere publica, iar cei interesati au putut sa-si exprime parerea fata de instituirea sensului unic. Faptic, au fost cinci persoane care au transmis un punct de vedere asupra propunerii, din care: 3 au fost de acord, unul impotriva si altul propunea un sens unic pe strada Iuliu Moldovan. Cei care au fost de acord au propus sensul de coborare dinspre strada Observatorului spre Tatra. In conditiile instituirii sensului unic, Asociatia de locatari de pe strada Gheorghe Dima a solicitat si mijloc de transport in comun pe aceasta strada", se arata intr-o informare a Primariei Cluj-Napoca.

 

Vezi AICI plansa.

 

 

Comentarii Facebook