Senatorul Ioan Mang, nominalizat la Educatie, in locul Corinei Dumitrescu, care a mintit in CV ca a studiat la Stanford


Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat ca va nominaliza o alta persoana pentru functia de ministru al Educatiei, in urma scandalului iscat de Cv -ul Corinei Dumitrescu.

Persoana propusa este senatorul PSD Ioan Mang, membru in Comisia pentru invatamant si profesor universitar la Universitatea Oradea.

"Consider ca, in perioada imediat urmatoare, ministrul Educatiei are de organizat admiterea copiilor in clasa pregatitoare, are de organizat Bac-ul, are admiterea la liceu. Un ministru care in fiecare zi trebuie sa se vada cu dumneavostra si sa raspunda la acuzatii - chiar daca acestea se dovedesc neadevarate - nu poate raspunde la capacitate. Am rugat-o pe Corina Dumitrescu sa accepte ca, pentru acest moment, sa nominalizez o alta persoana, urmand sa ma bazez pe contributia domniei sale la munca de echipa de maine din minister", a afirmat Victor Ponta.

"E important, pentru ca propunerea mea catre Corina Dumitrescu a fost cu toata buna-credinta si cu dorinta de a se implica in conducerea Ministerului Educatiei, sa schimbe ceea ce e de schimbat. Dar deciziile politice si dureroase trebuie sa le iau eu, pentru ca raspunderea imi apartine", a mai precizat Ponta.

Senatorul Ioan Mang este propunerea PSD pentru functia de ministru al Educatiei.

 

Ministrul propus la Educatie nu scrie corect romaneste! Vezi ce CV are Corina Dumitrescu

Comentarii Facebook