Senatorul Alexandru Cordos si Remus Lapusan se lupta pentru sefia PSD Cluj


Sefia PSD Cluj este disputata de senatorul PSD Alexandru Cordos si Remus Lapusan. Ambii promit reformarea partidului si castigarea viitoarelor alegeri de la Cluj.

Cordos are planuri marete. Senatorul PSD promite ca daca va anunge presedintele filialei judetene a social democratilor va dubla numarul de primari si consilieri judeteni, numarul de parlamentari si va castiga primaria Cluj-Napoca si sefia Consiliului Judetean Cluj.

"Avem nevoie de un program politic care porneste de la nevoile si interesele clujenilor, de o organizatie cu portile deschise spre oameni. Daca voi fi ales imi propun dublarea numarului de primari si de consilieri PSD in judet, dublarea numarului de parlamentari si câstigarea Primariei Cluj-Napoca si a presedintiei Consiliului Judetean Cluj", a declarat Alexandru Cordos.

Remus Lapusan a declarat si el ca s-a inscris in lupta pentru functia de presedinte al PSD Cluj cu scopul clar de a castiga alegerile din 2012.

El sustine ca are un avantaj deoarece a condus organizatia de tineret a PSD Cluj, si organizatia municipala a partidului.

Alegerile pentru fucntia de presedinte al PSD Cluj vor avea loc joi, 8 iunie de la ora 16.00. Victor Ponta, presedintele PSD, este invitatul principal, dar la eveniment vor participa 600 de delegati din judet si membrii Grupului de la Cluj Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas. Ultimii vor candida la un loc in Consiliul Judetean al PSD Cluj.

Comentarii Facebook