Șeful SIE, Teodor Meleșcanu, la Cluj: România nu e ferită de un atac terorist - VIDEO

Directorul Serviciului de Informații Externe, teodor Meleșcanu, a declarat la Cluj că România nu este ferită de un atac terorist.

 

Bakri este mai degrabă un ideolog decât un om de acțiune, dar asemenea lucruri ne îngrijorează și constituie un semnal că nici România nu e la adăpost, asa cum au dovedit evenimentele din Bulgaria, de posibilitatea unui atentat. Suntem o țară membră UE, NATO. Participăm la operațiuni în Afganistan. Avem niște facilități la Deveselu pe care le folosește armata americană. Suntem o țară cu un număr important de turiști, inclusiv din Israel.

 

Românii trebuie să înțeleagă că preocuparea prioritară este prevenirea unor asemenea acte în România. Toată lumea trebuie să înțeleagă că nu putem să continuăm să considerăm că România este o țară unde nu s-ar putea întâmpla așa ceva. Realitatea arată că s-ar putea întâmpla așa ceva și la noi. Trebuie să fim pregătiți să le prevenim și mai ales că acționăm”, a spus la Cluj directorul SIE, Teodor Meleșcanu.

 

Şeicul radical Omar Bakri stabilit în Liban după atacurile teroriste din Londra, în 2004, a anunțat că Bulgaria și România sunt țintele unor atacuri teroriste. 

Comentarii Facebook