Șeful Drumurilor județene la Știri de Cluj LIVE! Emisiunea cu Mircea Avram

 

Directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat a Județului (RAADPP) Cluj, Mircea Avram, revine la Știri de Cluj LIVE.

 

Acesta a fost invitat prima dată în luna septembrie, la scurt timp după ce a fost repus în funcție. 

 

El a promis asfaltarea rapidă a unor drumuri județene cu probleme și repornirea unor lucrări blocate în ultimii 2 ani. 

 

Este vorba despre drumurile Mănăstireni la Cășei, drumul care merge spre Mintiul Gherlii - Mica, mai avem acolo o porțiune și automat va fi cât de cât aranjată. În Mica vor fi rezolvate podețele și intrările la oameni în curți. Venind în partea cealaltă, mai spre mijlocul județului, la Cornești spre drumul național, după care Valea Ierii.

 

Licitația la Valea Ierii a fost aprobat din 2012, dar abia acum se face. Aici, s-a început pe licitația din 2012, câștigată de Construct Perom SRL. Lucrase firma pe Cornești și se retrăsese de la începutul anului pentru că firmele nu mai pot lucra fără să fie plătite sau erau alte interese.

 

Pe Valea Ierii s-au început lucrările. Prima dată vor fi acoperite gropile, se vor face șanțuri și podețe și se va veni cu două straturi de asfalt, de 6 și 4 cm. Garanția este de 5 ani, dar eu vă garantez că acolo 15 ani nu vor mai fi probleme. Lucrarea va fi finalizată anul viitor. Multe lucrări merg mecanizat pentru că este vorba despre asfaltare. 

 

Vrem să facem și drumul de la Cojocna, pentru că ne este rușine când merg oamenii la băi, sau drumul de la Cornești, Palatca sau Jucu - Sic. 

 

De asemenea, pe drumul Bogata - Călărași era ordin de începere a lucrărilor din 2012 și nu s-a făcut nimic, iar din ianuarie 2014 a expirat autorizația de construire. Și dacă vreau acum să lucrez iarăși trebuie să obțin avize de la gaz, curent, apă etc. Și culmea erau și bani pentru lucrări.

 

În plus, vom termina la sfârșitul lunii și drumul de la Fizeșu Gherlii cu un strat de uzură de 6 centimetri și nu vom mai avea treabă 10 ani. Se va merge pe situații de urgență”, a spus Mircea Avram la emisiunea trecută. Vezi AICI tot ce a afirmat.

 

Moderatorul emisiunii, Delia Cărbune, va discuta despre aceste investiții, dar și despre alte drumuri cu probleme. Invitat la emisiune este și jurnalistul Horea Șoica.

 

Dacă aveți întrebări, le așteptăm la rubrica de comentarii de la această știre. Emisiunea va începe la ora 19.00.



Comentarii Facebook