Ioan Rus este atacat: Noi câștigăm în SUD, dar în Ardeal PSD pierde alegerile

 

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este criticat de primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, pentru că PSD pierde constant alegerile în Ardeal. 

 

Noi suntem foarte supăraţi pe Ardeal că de fiecare dată noi câştigăm şi Ardealul pierde”, a spus Olguţa Vasilescu, înaintea întâlnirii PSD cu filialele pentru analiza rezultatelor primului tur al alegerilor.

 

Poate să fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid”, a mai spus Lia Olguţa Vasilescu, despre Ioan Rus.

 

Cred că acum nu se pune problema de sancţiuni, deşi eu mărturisesc că la nivelul organizaţiilor din Craiova am luat măsuri drastice, 25% dintre conducerile organizaţiilor pe secţiile de votare au fost înlocuite, ne aşteptatm la un scor mai mare decât am obţinut, deşi Craiova a obţinut cel mai mare număr pe România. Dar, cred că este bine că acolo unde vezi că nu merge să schimbi ceva, nu cred însă că la nivel naţional se va întâmpla acest lucru, că suntem în plină campanie electorală”, a spus Vasilescu.

 

La mine în Craiova de exemplu sunt 178 secţii de votare şi 178 de organizaţii cu minim 20 de membri, practic ei ştiu în fiecare bloc cine votează cu PSD sau cu alt partid. Mă îndoiesc că fac acelaşi lucru în zona Ardealului, nu este asta de ieri de azi, asta este dintotdeauna”, a mai spus Vasilescu, citată de Mediafax.

Comentarii Facebook