Șefii județului au fost plecați în vizită oficială Chinei. Află aici cât a costat şi cine a plătit - VIDEO

 

Prefectul de Cluj, Gheorghe Vuşcan, şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, au efectuat o vizită de lucru în China, în regiunea Shandong, din data de 22 octombrie, până în 28 octombrie. Toate costurile vizitei au fost suportate din buzunarele proprii, susţin aceştia.

 

Întrebat de jurnaliști, cât a costat şi cine a plătit pentru această vizită, Horea Uioreanu s-a arătat iritat, replicând: ”Noi nu suntem Tişe şi Stamatian. Nu sunt bani de la bugetul local. Mi-am plătit singur toate costurile”.

 

Costurile vizitei s-au ridicat la suma de aproximativ 1.500 de euro de persoană. Oficialitățile locale susţin că banii pentru vizită au provenit din buzunarele proprii. ”Vizita în China m-a costat în jur de 1.500 de euro. Au fost banii mei de concediu”, a declarat Gheorghe Vuşcan.

 

Delegaţia româna au dus în China și cadouri cumpărate din România, cu bani strânşi de la fiecare participant al delegaţiei.

 

Am pus fiecare câte 150 de lei, pentru a cumpăra cadouri celor cu care urma să ne întâlnim în China. Până şi translatorul chinez l-am plătit tot noi”, a mai adăugat Vuşcan.

 

Chinezii, interesaţi să investescă la Cluj într-o fabrică de ciuperci

Chinezii vor o fabrică de tractoare la Câmpia Turzii. Vezi de ce investiții mai sunt interesați

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Din delegație au făcut parte și primarul din Dej, Morar Costan, și un consilier local din Dej, care au precizat ca deplasarea lor a fost plătită din fonduri publice.

 

Primarul din Dej a fost trimis în China pe banii municipalității

 

Comentarii Facebook