Mihai Szeplekan intră în GREVA FOAMEI. El a pierdut candidatura la Colegiul 5 Gherla în favoarea lui Radu Zlati

 

Liberalul Mihai Szeplekan a pierdut nominalizarea pentru Colegiu 5 Gherla în favoarea neunoscutului Radu Zlati. Szeplekan amenință că va face dezvăluiri despre candidații PNL după alegeri și că va intra și în greva foamei.

 

Mihai Szeplekan a postat pe Facebook un mesaj în care contestă modul în care au fost desemnați candidații.  ”Sunt ffffff curios unde au fost si ce au facut in ziua referendumului, majoritatea candidatilor PNL pt camera deputatilor si senat??????????? si mai curios ce activitate au avut in ultimii 4 ani cei care au fost deputati sau senatori??????”, a scris Szeplekan.

 

Postarea lui a strâns 120 de comentarii, majoritatea de susținere. ”Multumesc din inima la toti prietenii!! iar dusmanilor sa stie ca nu mor, sunt mai tare, mai puternic, mai ambitios, mai motivat dar sa stiti ca O SA VA DOARE MAI TARE LOVITURA MEA!!”, le-a răspuns Szeplekan.

 

El a spus că la alegerile din 9 decembrie va susține candidații USL: ”Voi fi in Cluj, voi sustine USL si candidatii aliantei dar vai de mama lor dupa 9 decembrie cate voi face, cate voi zice, cati voi calca in picioare!! cred ca ei vor ajunge sa plece din Cluj de frică si groaza mea!! Le cunosc și le știu toate afacerile și interesele lor politice. Fac GREVA FOAMEI până cei ce trebuie să se sesizeze iau măsuri. Îi TERORIZEZ!!!!!!!!!!”, a scris Szeplekan.

 

Nu pot zice acum ”Aș face rupe USL!!” și sincer asta nu vreau. Lupt pentru partid, pentru Alianță!!!! Pun suflet în ceea ce fac și nu merită pentru câțiva excroci să sufere mai mulți!!! Fie roata și pătrată, tot se întoarce ea o dată!!”, a mai adăpugat Szeplekan.

 

Comentarii Facebook