Se impune un sens giratoriu in fata Iulius Mall Cluj


Clujenii solicita municipalitatii amenajarea unui sens giratoriu in fata Iulius Mall pentru a usura traficul de pe strada Nicolae Titulescu spre Teodor Mihali.

"Ar trebui sa fie amenajat un sens giratoriu in intersectia de la Iulius Mall, cand se coboara de pe Titulescu este foarte dificil sa intri in intersectie cu strada Teodor Mihali. S-ar descongestiona circulatia in zona", a afirmat un clujean.

"Urgentati luarea deciziei pentru a face un sens giratoriu in fata la Iulius Mall, de fapt mai jos putin la intersectia cu strada care o ia la stanga, este imposibil de iesit de pe aceasta strada. Cea mai buna metoda de a asigura fluenta circulatiei este sensul giratoriu nu stopul", a mai spus o persoana.

"Primaria are in vedere rezolvarea fluidizarii traficului rutier in zona. Se analizeaza atat varianta unui sens giratoriu, cat si cea a reglarii semafoarelor prin corelarea cu datele actuale de trafic in zona, odata cu reducerea volumului traficului greu de tranzit care utiliza acest traseu. In perioada urmatoare se va lua decizia si se va implementa varianta pe care specialistii din comisia pentru siguranta circulatiei o considera oportuna in raport cu nevoile actuale ale traficului in zona", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Municipalitatea a amenajat sensuri giratorii pe strada Nicolae Titulescu, o data cu eliminearea traficului greu de pe acest segment de drum prin deschiderea traficului pe centura Valcele - Apahida.

Comentarii Facebook