Scaunele ajung la stadionul "Cluj Arena" pana miercuri, 15 iunie. In caz contrar, contractul se reziliaza

 

Primul lot de scaune pentru stadionul "Cluj Arena" va ajunge la Cluj pana miercuri, a anuntat directorul ACI, Ioan Aschilean. In caz contrar, va trebui gasit un alt furnizor, ceea ce ar putea pune in pericol termenul de finalizare a stadionului.

"Am avut o sedinta operativa cu ei si am stabilit ca pana miercuri, 15 iunie, primul lot de scaune sa ne fie livrat pentru a incepe montarea. Este vorba despre 400 de scaune, din cate mi-au spus reprezentantii Chimica Orastie", a declarat Ioan Aschilean.  

Firma din Orastie a fost somata de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, cu rezilierea contractului in cazul in care nu isi respecta contractul si nu furnizeaza scaunele pentru stadionul "Cluj Arena".

"La sedinta avuta mi-au spus ca au avut unele probleme cu matrita folosita la turnarea scaunelor si ca din acest motiv au inregistrat intarzieri. Speram sa ne intelegem cu ei pentru a nu fi nevoiti sa ajungem la rezilierea contractului", a mai spus Aschilean.

Firma Chimica Orastie, care produce scaunele de pe arena clujeana, a livrat in prima faza un set de 200 de scaune, iar doua au fost montate in 22 aprilie. Abia atunci oficialii CJ Cluj si-au dat seama ca scaunele prezinta defectiuni la imbinari si le-au retrimis in fabrica.

 

Vezi si...

Stadionul "Cluj Arena" risca sa ramana fara scaune! VEZI de ce VIDEO

Scaunele de pe stadionul "Cluj Arena", refacute pentru ca designul era gresit - VIDEO

Comentarii Facebook