PSD Cluj: Plaja de pe raul Somes, din cartierul Grigorescu, este o rusine VEZI FOTO


Liderii PSD Cluj au inceput campania electorala si acuza faptul ca in cazul amenajarii plajei din cartierul Grigorescu banii publici au fost risipiti.

"Plaja lui Boc a costat mult din spart, peste 3 milioane de lei, si s-a degradat in scurt timp, nisipul a disparut, fiind luat de ape, balustradele de pe maluri sunt ruginite, apa este murdara, iar din promisiunea Primariei legata de plimbarile cu barca nu s-a ales nimic. Zona este un pericol pentru sanatatea cetatenilor si in special a copiilor care se aventureaza sa o viziteze", a declarat Alexandru Cordos, candidatul PSD la Primaria Cluj-Napoca.

Social democratii au anuntat ca au un proiect pentru refacerea zonei, dar nu au putut vehicula valoarea investitiei. "Nu putem spune cati bani ar trebui reinvestit. Noi avem mai mult o idee, pe care am putea sa o punem in aplicare", a declarat Mircea Jorj, presedintele PSD Cluj-Napoca.

 

Candidatii PSD pentru alegerile din 2012 au montat pe malul Somesului, in cartierul Grigorescu, la cativa metri de "plaja lui Boc" cateva panouri cu fotografii, care prezinta modul de rezolvare a unei zone de agrement in capitalele europene, in comparatie cu investitia de la Cluj-Napoca, in valoare de 3 milioane de lei.

 

 Vezi si...

Sorin Apostu raspunde acuzelor PSD Cluj: Primaria intretine plaja de pe malul raului Somes, nu a si amenajat-o

Are si PSD Cluj o Elena? Aurelia Cristea, satena din PSD, a sarit la gatul lui Emil Boc VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook