Scandal în Consiliul Local Florești! ”Nu vă e rușine!”. Primarul Pivariu le-a spus USR -iștilor să termine cu aroganțele și jignirile


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, le-a spus consilierilor USR să înceteze cu atacurile și să facă politică constructivă. 

Scandalul a pornit după ce consilierii locali de la USR au cerut montarea unui panou de informare a populației, pentru că panoul existent este învechit.

Angajații Primăriei i-au spus că acum s-a montat o bancă smart, unde cetățenii pot vedea informări publice și alte documente de interes public.. 

Serios, o băncuță smart. Atât s-a putut? Nu erau ecrane mari. Dimensiunea este după posibilități. Nu vă e rușine!”, a spus unul dintre consilierii locali, pe un ton ironic.  

Primarul Bogdan Pivariu a precizat că s-a săturat de circ și ironii în Consiliul Local.

Nu voi mai participa la discuții cu dvs. Eu am spus și am declarat că la jigniri la persoană și la lucruri care nu fac cinste consiliului local, nu iau parte. 

Nu iau parte la aceste certuri inutile cu consilierii USR, când noi trebuie să facem strada Eroilor, strâmtoarea Terra, parcuri și locuri de joacă. Eu nu voi mai participa la astfel de ședințe”, a declarat primarul Pivariu.

Nu cred că trebuie să faceți mișto și să aveți nota aceasta de aroganță și suficientă. Mergem spre o zonă pe care nu o tolerez. Am mai văzut-o și nu a fost câștigătoare. Puteți veni să o măsurați”, a mai spus primarul Pivariu.

Despre proiectul propus de consilierul USR, primarul a spus că s-a montat ”o bancă smart care are un panou de afișaj. Panoul mare nu va dispărea. Sunt cetățeni care îl consultă. Cu timpul acel panou va fi înlocuit cu un panou digital, în strategia de digitalizare a comunei. 

Cu timpul se va face. Nu cred că trebuie să ne certăm”, a mai spus primarul Bogdan Pivariu, care a îndemnat la cumpătare. 

Amendamentele la buget ale USR nu au trecut

Nu se poate să veniți cu trei rânduri, fără să veniți cu o linie de finanțare. Nu așa se fac contestații și amendamente. Unii ați jignit de câte ori ați avut ocazia și nu ași venit cu niște proiecte puternice. Ați ales varianta de a arunca vina, dar acestea nu sunt amenadamente”, a spus consilierul PNL Bogdan Moga. 

Marius Todoran, consilier USR: ”Vă dați fete mari, dar de fapt jucați foarte murdar. Am ieșit din două ședințe cu voi, din niște mizerii de ședințe. Noi considerăm că actul administrativ se derulează în public. Vă simțiți jigniți? Ghinion! Nu îmi pasă. Eu am fost votat pe un program și facem tot posibilul pentru a fi implementat. Nu sunteți simpatici, dar nu trebuie să fiți simpatici, ci trebuie să colaborăm. Nu ne interesează altceva decât interesul comunității. Nu avem contracte și interese cu Primăria Florești. Nu am venit să fiu domnișor”.

Comentarii Facebook