Scandal "ca la usa cortului" la Congresul PSD

Lucrarile Congresului PSD au fost intrerupte de huiduieli si de un scandal in care a fost implicat primarul din Voluntari, Florentin Pandele, care nu a putut candida la functia de vicepresedinte.

 

Florentin Pandele a vrut sa candideze la functia de vicepresedinte, dar nu a fost lasat pe motiv ca ar fi fost suspendat de Marian Vanghelia. "Ca sa ma suspendati, trebuie sa modificati statutul. Vreau sa va informez ca daca ai alta parere decat a lui Vanghelie, risti sa fii dat afara. Astazi am primit ecuson de invitat, desi trebuia sa fiu delegat. Vanghelie nu respecta statutul partidului", a acuzat Florentin Pandele.

 

Vanghelie a fost huiduit in momentul in care a vrut sa ii dea replica primarului din Voluntari. Presedintele in functie al PSD, Mircea Geoana, s-a enervat. "Nu voi accepta sa transform chestia asta intr-un balci! Cine vrea sa faca jocuri la cingres nu va gasi in noi sprijin. Prin votul comisiei de propuneri a considerat ca aceasta candidatura nu intruneste elementele statutare. Nu am sa accept sa intram in acest congres", a spus Geoana.

 

Foto: realitatea.net

 

Comentarii Facebook