S-au pornit LUCRĂRILE la cel mai mare parc din istoria Floreștiului! Va fi de talia celor construite în Cluj-Napoca - Galerie FOTO


Administrația din Florești a demarat lucrările la șantierul celui mai mare parc din istoria comunei. Localitatea face eforturi pentru a-și schimba imaginea și a virat tare spre zone verzi, construcția și extinderea unităților de învățământ, dar și spre găsirea de soluții pentru lărgirea drumurilor, acolo unde sunt ”dopuri” de trafic. 

Acum a venit rândul construirii parcului de la Poligon, pe 5 hectare.

Lucrările pentru Parcul Multifuncțional de pe strada Tăuțiului au fost demarate! Investiția finală va fi de 21 de milioane de lei.

Sportul are puterea de a schimba lumea. Are puterea de a inspira. Are puterea de a aduna oamenii într-un mod în care puține alte lucruri o pot face. Sportul și mișcarea sunt esențiale pentru sănătatea și bunăstarea oricărei comunități.

Cu o suprafață de 4,2 hectare, acest parc multifuncțional va oferi o varietate impresionantă de facilități pentru sport și recreere, care să acopere nevoile tuturor locuitorilor din Florești”, a explicat primarul Bogdan Pivariu.

1d8334c76a336dcf1ec0a880a90b6500.jpeg

Acesta a ținut să sublinieze că marele proiect al Floreștiului este parcul multifuncțional de 4,3 hectare, cel mai modern din județul Cluj.

Floreștiul va avea un parc de 4,2 hectare ce va rivaliza cu Baza sportivă din Gheorgheni, Cluj-Napoca. Oamenii au cerut o astfel de facilitate pentru a putea ieși cu copiii și pentru a face sport. 

045152a125942f6e346f31c1e113630a.jpeg

Investiția este de 21 de milioane de lei și va avea cam tot ceea ce și-ar dori un om dornic de a face mișcare. 

Parcul de pe strada Tăuțiului va fi edificat pe o suprafață de circa 4,3 hectare și va include un parc de aventură, o zonă de picnic, o pistă de role, o pistă de alergare, teren multifuncțional, zonă de fitness, teren de squash, terenuri de tenis, terenuri de badminton, terenuri de baschet și teren de volei. Toate aceste zone vor fi integrate într-o zonă verde și cu alei de promenadă. 

Investiția este de peste 21 de milioane de lei”, a mai explicat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Printre acestea se numără:

Parc de aventură 

Teren polivalent 

Teren de baschet 

Teren de volei

Teren de squash

Teren de badminton

Teren de tenis

Piste de alergat 

Piste de role 

Piste de biciclete

Toate aceste facilități vor fi integrate într-un mediu natural, cu multe spații verzi, alei de promenadă și locuri de relaxare.

Comentarii Facebook