S-a trezit Iohannis și îl atacă pe Ponta: Face politică externă de capul lui!

 

Președintele Klaus Iohannis l-a atacat pe Victor Ponta pe care îl critică în premieră. 

 

Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil vizita pe care a facut-o în statele din Arabia”, a declarat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coandă", la întoarcerea din Polonia.

 

M-a informat dupa ce a revenit ca a fost acolo si a avut niste discutii senzationale. Nu stim exact despre ce, dar se pare ca au fost foarte bune. E o metodă inedita de a face politica externa - fiecare de capul lui. Dar, probabil, asa a inteles domnul Victor Ponta ca se face politica externa. Solicit lucruri pe care şi d-nul prim ministru ar putea să le facă - o discuţie lămuritoare înainte cu siguranţă ar ajuta în momentul de faţă nu avem consultări săptămânale”, a mai precizaht Iohannis.

 

El a spus că relația lui cu premierul Victor Ponta este una strict instituțională, cu ”sincopele de rigoare, dar și cu unele părți bune”. 

 

Cei doi nu mai au consultări săptămânale. ”Avem consultări în formate politice şi consultări ocazionate de anumite evenimente specifice relaţia mea este exact relaţia pe care am definit-o la începutul mandatului - una instituţională, cu sincopele de rigoare, dar şi cu unele părţi bune”, a spus președintele. 

Comentarii Facebook