Rus: Ponta şi Antonescu trebuie să negocieze cu Băsescu. Nu e altă soluţie

 

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a declarat, duminică seară, că îi sfătuieşte pe liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, să negocieze cu preşedintele Traian Băsescu.

 

Cu siguranţă că îl sfătuiesc şi pe domnul Ponta, şi pe domnul Antonescu să negocieze cu Traian Băsescu, pentru că o altă soluţie nu există. Soluţia cu războiul, am auzit şi eu, să facem încă un referendum (...) Va trebui să renunţăm şi noi la obiceiurile astea ale noastre, războinice”, a afirmat Rus, la Realitatea TV.

 

Rus a mai spus că nu are nicio relație cu Traian Băsescu. ”Nu am nicio relaţie cu Traian Băsescu. Dacă ar fi să răspundem la clasica întrebare Ce ai făcut în ultimii 5 ani?, nu am vorbit niciodată cu Traian Băsescu, decât în mandatul acesta de trei luni, am vorbit cu dânsul de trei ori (...) Am discutat cu Traian Băsescu în ultimii cinci ani 5-7 minute, în rest nu am avut niciun fel de relaţie”, a spus Rus.

 

El a spus că presa l-a etichetat ca fiind ”omul lui Băsescu”, pentru că în Capitală trebuie ”să fii omul cuiva, al lui Băsescu, al lui Antonescu, al lui Voiculescu, ca să exişti”.

 

Ioan Rus a vorbit și despre celebrul ”grup de la Cluj”. ”Există grupul de la Cluj. (...) Noi nu am avut niciodată poziţii centrifuge în partid. Noi am încercat tot timpul să centripetăm partidul, să promovăm raţiunea, logica acţiunii de partid”, a mai adăugat Ioan Rus.

 

Ponta este de acord cu propunerile lui Băsescu

Comentarii Facebook