Ponta este de acord cu propunerile lui Băsescu

 

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că măsurile de austeritate propuse de Traian Băsescu pot fi luat în considerare pentru binele României.

Măsurile de austeritate propuse de Băsescu pot fi de folos împreună însă cu alte viziuni de dezvoltare economică a UE, precum cea propusă de noul preşedinte al Franţei, François Hollande, a mai spus Ponta.

"Sunt un prim-ministru care împărtăşeşte în mod clar mai degrabă viziunea economică şi viziunea de viitor pentru Uniunea Europeană a noului preşedinte al Franţei, dar în acelaşi timp cred că putem să folosim în interesul României opţiunea preşedintelui ţării pentru măsuri de austeritate şi măsuri de disciplină bugetară. Putem să facem lucrurile acestea punându-le împreună în interesul României şi nu considerându-le ca fiind interese adverse sau ca lăsând loc unei singure soluţii", a afirmat prim-ministrul Ponta, citat de realitatea.net

Acesta a arătat că Europa în ansamblu are nevoie de o nouă viziune de dezvoltare pentru viitor şi România trebuie să fie parte a procesului de reconstrucţie a Europei.

Comentarii Facebook